Juhlatilaisuudet

Juhlatalli soveltuu erinomaisesti myös talvisiin juhliin ja tilaisuuksiin, käytössä on lattialämmitys eikä isompikaan pakkanen häiritse juhlien järjestämistä.

Tila sijaitsee Tampereen läheisyydessä ja Kangasalan kirkonkylään on matkaa noin kolme kilometriä. Pihapiirissä on tilavat pysäköintialueet.

Iso ja kaunis pihapiiri on käytössä juhlijoille. Pihaan on mahdollista pystyttää mm. telttoja tai katoksia tarpeen mukaan.

Kukkakoristeluja varten Ali-Marttilan Puutarhalta on mahdollista ostaa tuoreita kotimaisia ruusuja tukkuhintaan. Kysy tarjousta osoitteesta puutarha@ali-marttila.fi.

Tarjoilut tilaisuuteen on mahdollista järjestää asiakkaan omasta toimesta tai käyttää laadukkaita ja luotettavia yhteistyökumppaneitamme.

Tarjoamme yrityksille valmiita kokouspaketteja tai vaihtoehtoisesti toteutamme erityistoiveidenne mukaiset järjestelyt onnistuneen tilaisuuden takaamiseksi.

Juhlatallista löytyy videotykki sekä pa-kaiutin ja mikrofoni puheisiin ja musiikin soittamiseen.

Tilaisuutta on mahdollista valmistella edellisinä päivinä ja siivouksen voi tehdä juhlan jälkeisenä päivänä.

Livemusiikkia voi soittaa klo 24.00 asti ja juhlien tulee päättyä viimeistään klo. 02.00.

Tilojen vuokraukseen kuuluu erikseen pyydettäessä juhla- tai suruliputus.

Pihapiirissä olevaa ”vaarin pirttiä” on myös mahdollista käyttää juhlissa haluamallansa tavalla.

Hääjuhlat
Myös talvikäyttöön soveltuvan Juhlatallin avara yhtenäinen tila mahdollistaa pöytäpaikat yli 150 juhlavieraalle.

Yritysten asiakastilaisuudet
Suomalainen perinteinen maatalo juhlatalleineen, aittoineen sekä pihapiireineen tarjoaa yrityksille mahdollisuuden järjestää asiakastilaisuuksia tavallisuudesta poikkeavissa puitteissa. Erityisesti ulkomaiset vieraat arvostavat ainutlaatuista mahdollisuutta tutustua suomalaiseen asumis- ja elämäntapaan Ali-Marttilan talossa.

Tapahtumat
Juhlatalli taipuu monenlaiseen tarkoitukseen: tilan erinomainen akustiikka tarjoaa hyvät puitteet vaikkapa musiikkitapahtumien järjestämiseen tai teatteriesityksiin. Sisätilan ja pihapiirin yhteiskäyttö mahdolistaa myös suurempien yleisötilaisuuksien järjestämisen.

Arvokkaat muistotilaisuudet
Tilavat pysäköintialueet ja lyhyt etäisyys Kangasalan kirkonkylän sekä Huutijärven hautausmailta. Muistotilaisuuden kukkakoristelua varten Ali-Marttilan Puutarha tarjoaa tuoreita kotimaisia ruusuja edulliseen tukkuhintaan. Tilaajalla on mahdollisuus käyttää omaa tarjoilua, hankkia palvelut toivomaltaan pitopalvelulta tai käyttämiltämme yhteistyökumppaneilta.

Perhejuhlat
Tilat soveltuvat erinomaisesti perhejuhlien kuten rippi-, ylioppilas- ja syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen.